Nooit meer terug naar een ouderwetste portemonnee!

Een aantal weken geleden heb ik een dubbele pasjeshouder aangeschaft. Het is ideaal! Er zit precies genoeg ruimte in voor al mijn pasjes die ik nodig heb. Ik hoef mijn nooit meer druk te maken bij de kassa of ik mijn pinpas wel heb terug gestopt. Eerst vergat ik dat namelijk nog wel eens. Mijn portemonnee was altijd een zooitje. Ik kon nooit wat terugvinden en gooide mijn pinpas regelmatig ergens zomaar neer in mijn huis. Sinds ik de pasjeshouder hebt wil ik niet meer zonder. Door het handige systeem stop ik altijd de passen terug. Ik weet altijd waar mijn passen zitten. In dit artikel vertel ik waarom ik zo enthousiast ben over de pasjeshouder. Twijfel je om er eentje aan te schaffen? Lees dan verder!

Nooit meer je pinpas kwijt

Zelf ben ik nogal slordig. Regelmatig raakte ik mijn pinpas kwijt. Door dit handige systeem gebeurt dat niet meer. Wanneer je je pinpas kwijt raakt kan dit natuurlijk vergaande gevolgen hebben. Mensen kunnen tot wel 50 euro per keer contactloos met jouw pinpas pinnen. Wanneer je dan even niet oplet, ben je zo een vermogen kwijt! Daarnaast moet je natuurlijk naar de bank toe om een nieuwe pinpas aan te vragen. Allemaal gedoe om niets. Er is namelijk een oplossing die helpt al dit te voorkomen.

Beter voor mijn rug

Tenslotte is een pinpashouder gewoon veel beter voor mijn rug. Ik heb niet zo grote voorzakken en stopte daarom altijd mijn portemonnee in mijn achterzak. Dit zorgde ervoor dat ik altijd scheef zat. Hierdoor kreek ik superveel last van mijn rug. Mijn spieren moesten dit natuurlijk compenseren. Nu ik een pasjeshouder heb, heb ik hier geen last meer van. Een pasjeshouder van bijvoorbeeld Secrid is namelijk supercompact van formaat. Hierdoor kun je de pasjeshouder gewoon in je voorzak bewaren. Probleem opgelost. Ben je net als ik enthousiast geworden over de pasjeshouders? Bekijk dan online welk model bij jouw past.